31 Ekim 2010 Pazar

VOLVO SAHİBİ OLMAK ARTIK OTOFİNANS İLE DAHA KOLAY

Akbank ile Volvo Car Türkiye, bireysel müşterilerine en uygun finansman çözümlerini sunabilmek için iş birliği yaptı. Son beş yılda yaklaşık 180 bin kişiye taşı t kredisi kullandıran Akbank ve Volvo Car Türkiye’nin başlattığı işbirliğiyle oluşturulan Volvo OtoFinans sistemiyle Volvo tutkunları artık beğendikleri otomobili, Volvo OtoFinans tarafından sunduğu cazip koşullarla satın alabilecekler.
Volvo Car Türkiye ve Akbank işbirliğiyle birlikte Volvo OtoFinans kapsamında tamamen yeni bir programın startı verildi. “Yeni Ekonomik Paket” sloganı ile tüm Volvo modellerine, müşterilerin seçecekleri model, vade ve peşinata bağlı olarak çok uygun faiz oranları uygulanıyor.
Müşterilerden komisyon ve dosya masrafı alınmayan Volvo OtoFinans programında borçlanılan tutar ve ödeme vadesine göre %0 faizli seçeneklerin yanı sıra örnek olarak Volvo XC90’da 70.000 TL’lik kredi tutarı için 24 ay vadeli %0.73’den başlayan faiz oranı uygulanmaktadır.
Akbank Kredi Ekspres Online sistemi ile perakende finansman çeşitliliğine uygun hesaplama ve maksimum finansal çözümler sunan Volvo OtoFinans ile kredi başvurusu Volvo bayiinde online olarak değerlendirilerek müşterilere zaman kazandırılıyor.


Daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın


2 yorum:

  1. Akbank ve Volvo'nun yapmış oldukları bu pazarlama şekli çok başarılı olmuş. İnsanların Volvo'yu almaları daha da kolaylaşmış. Faiz oranlarının düşürülmesi ve 70.000 tl'ye kadar kredi olanakları Volvo'yu alıcılara daha cazip kılmaktadır.

    YanıtlaSil
  2. sevgin, a'dan z'ye kendinizi yazmanız istiyorum. unutma

    YanıtlaSil