3 Ekim 2010 Pazar

Birleşik Markalar 100 Bin Çocuğu Giydirecek...

 Birleşik Markalar 100 bin çocuğu giydirecek

Birleşmiş Markalar Derneği(BMD), "Türkiye'nin markaları Türkiye'nin çocuklarını giydiriyor"sloganıyla benzersiz bir sosyal sorumluluk kampanyasına imza atıyor. BMD, bu kampanya  ile her çocuğun yaş, beden ve cinsiyet özellkileri doğrultusunda hazırlanan kıyafetlerle, Türkiye çapında 5il ve İstanbul'un beş semtindeki toplam 100 bin çocuğun kışlık giyimini karşılamayı  hedefliyor.

Kampanya için hazırlanan giysi paketi, 1mont, 1 gömlek, 1pantalon 1çift ayakkabı ve 1çift de çoraptan oluşuyor. Tabii ki bunlar kız/erkek öğrenci durumuna göre değişebiliyor. Örneğin; etek yerine pantalon şeklinde olabiliyor. Ayrıca bu giysi paketlerinin piyasa değeri yaklaşık 20 milyon TL civarında olacak.       

Bu giysi paketleri, Kurban Bayramı öncesinde kampanya için belirlenen Diyarbakır, Van, Mardin, Çankırı ve Gümüşhane illeriyle, İstanbul'un Sultangazi, Esenyurt, Zeytinburnu ve Sultanbeyli ilçelerine gönderilecek. BMD Başkanı Yılmaz Yılmaz ve BMD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ziylan'ın bu il ve ilçelerde Valilik, Kaymakamlık ve Eğitim Müdürlükleriyle yaptıkları görüşmeler sonucunda ise destek verilecek öğrenciler ve okullar belirlenecek. Son olarak BMD, bu kampanyanını önümüzdeki yıllarda da genişletilerek sürdürülmesini planlıyor. Daha fazla bilgi için: http://www.birlesmismarkalar.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder