10 Ekim 2010 Pazar

AĞAOĞLU MY WORLD EUROPE








My World Europe, Başakşehir-Ayazma’da Atatürk Olimpiyat Stadı’na komşu yaklaşık 200 dönümlük bir arazi üzerinde kuruluyor. Geçmişteki tüm Ağaoğlu projeleri gibi ister yaşam ister yatırım amacıyla olsun tüketicilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. My World Europe, TEM otoyoluna cephesi ve Metro bağlantısı ile bölgedeki tüm işyerleri, sanayi ve yerleşim yerlerine ulaşımı çok kolaylaştırıyor.

My World Europe projesi içerisinde bulunan doğalgaz çevrim santrali ile sitenin elektrik enerjisi ihtiyacının tamamı karşılanmaktadır. Kojenerasyon sistemi ile doğalgaz santralinin atığından da sitenin ısınma ihtiyacı karşılanmaktadır. My World Europe, böylece dünya standartlarında ısı yalıtım teknolojisiyle minimum enerji tüketecek şekilde tasarlanmış olup binalar maksimum verimlilik ve minimum atık ile şu ana kadar geliştirilen çevreye en duyarlı proje ünvanını kazanmaktadır.

Ali Ağaoğlu reklam filminde kendisi oynayarak projenin güvenilirliğini arttırmıştır. Ağaoğlu çevreci proje diye adlandırılan bu projede elektrik üretimini yüzde 20 azaltarak tüketicilere avantaj sağlamaktadır.

Bu projede aynı zamanda tüketicilere 10.000 lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.10.000 lira peşinatla 132.000 liradan başlayan konut fiyatlarında anapara ödemesi,daire teslimine kadar erteleniyor.Böylece tüketiciye ödeme kolaylığı sağlanmış oluyor.

Ali ağaoğlu'nun oynadığı reklam filminde ''10. kattaki evin bahçesi olacak'' sloganıyla şehir merkezi içinde ayrıcalıklı bir yaşam vaad ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder