30 Ekim 2010 Cumartesi

Sosyal ağ bağımlılarına özel bir cep telefonu


Mobil cihazlar üzerinden bağlanma alışkanlığı arttıkça, şirketlerin buna ilişkin çözümleri de hız kazanıyor. Uzakdoğulu mobil cihaz üreticisi HTC de, bu alanda başı çeken şirketlerden. HTC, Android işletim sistemi kullanan Wildfire adlı modeliyle sosyal ağlara erişimde tümleşik bir çözüm sunuyor.
HTC Wildfire'da yer alan Friend Stream uygulaması, sosyal ağlardaki hesaplarımızı kolayca yönetmenizi sağlıyor ve paylaşımda bulunmamızı kolaylaştırıyor. Friend Stream, Facebook, Twitter ve Flickr gibi sosyal ağların içeriğini güncel ve düzenli bir şekilde bir arada göstermesi nedeniyle tercih ediliyor.
Android işletim sistemiyle geldiği için, Google'ın, Gmail, Gtalk, Google Maps, gibi tüm servisleriyle entegre çalışan HTC Wildfire, telefon rehberinizi Gmail Kişiler listesiyle de senkronize olarak kullanmanızı sağlıyor. Bu sayede Gmail'den Kişiler'e eklediğiniz bir kayıt, telefon rehberinde de görüntülenebiliyor.3,2 inç kapasitif dokunmatik ekran, 5 megapiksel kamera ve LED flaş, 3.5 mm kulaklık girişi, microSD kart desteği bulunan Wildfire, sosyal ağ bağımlılılarına büyük kolaylıklar sağlayacağını düşünmekteyim.

1 yorum: