30 Ekim 2010 Cumartesi

100 Lira Getir 125 Lira Götür


Resimde görülen adamın kim olduğu, ne olduğu, kimi temsil ettiği belli değil ama 100 lira ver 125 lira al” sloganıyla, 100 lira getiren herkese 125 lira geri veriyor.
30 Ekim Cumartesi günü ilki yapılan etkinliğin sonuncusu ise 3 Kasım Salı günü Cevahir Alışveriş Merkezi’nde yapılacak. Herhangi bir şey yapmadan 25 lira elde etmek isteyen 18 yaşından büyük herkes kampanyaya katılabiliyor.
Tamamen reklam amacıyla düzenlenen bu etkinlik, birçok insanın dikkatini çekmeyi şimdiden başarmış gibi gözüküyor. Böyle bir etkinlik yerine sadece reklam kampanyası düzenlenmiş olsaydı bu kadar ses getiremezdi. Kaynağının ne olduğunu bilmeden para kazanıyor olmak insanlara yeterince cazip gelmiş olduğunu da söylemen mümkün. Sonuç olarak gizemini koruyan bu reklam taktiğinin amacının ne olduğunu bekleyip göreceğiz.

3 yorum:

  1. Akşam haberlerinde izlemiştim,çok ilginç geldi..Tc.bilgilerinin de istendiği söyleniyordu o yüzden pek güvenli gelmedi ama, kamuoyunda yer alan bir etkinlikten zarar gelmez diye düşünüyorum.Bekleyip görücez :)

    YanıtlaSil
  2. Kaynak belirtilmemesi ve sorgusuz sualsiz herkese 25 TL verilmesi, etkinliğe karşı şüphe oluşturdu bende.Kaldı ki bu devirde kimse kimseye para yardımında bile bulunmazken bu etkinliğin amacı ne olabilir diye düşünmekten kendimi alamadım.TC bilgilerinin de alınıyor olması bir ağ için potansiyel müşteri depolama stratejisi olabileceğini getiriyor aklıma.

    YanıtlaSil
  3. Enteresan.. her ne kadar ucuz bir meblağ olsa da bence pek de sağlam bir işe benzemiyor..
    Sırf reklam amaçlı olarakta parayı ön planda tutmak hiçde yaratıcı değil.. şu şekilde düşünmüş olabilirler "para lafı geçtimi hemde beleş bu işe yoğunluk fazla olur" ..

    YanıtlaSil