10 Ekim 2010 Pazar

iPhone 4 Turkcell Avantajlarıyla Türkiye'de!





iPhone 4 her ne kadar bir kaç firma daha aracılığıyla da Türkiye’ye getiriliyor olsa da, Turkcell bu konuda profesyönelliğini yine ön plana çıkartmış. Bu konuda, reklam ve pazarlama sürecini en verimli doğrultuda tamamlamaya çalışan Turkcell, internetten ve bayilerden takip ettiğim kadarıyla, iphone 4 satışlarında ve kampanyaların da açık ara önde.  Ülkemizde Apple showroomları olmasına rağmen, iPhone 4 ve önceki nesilleri, farklı firmalar aracılığıyla pazara sunuldu. Turkcell gibi reklama önem veren bir firmada pazardaki gücünü  iPhone 4 ile yeniden kanıtlamış oldu. Bunun kanıtı olarak da sözleşmeli satışların artması ve bu kadar kısa bir zamnda hızla satışların başlamış olmasını gösterebiliriz.

Turkcell, iphone uygulamalarıyla da göze çarpıyor. Bu uygulamaların ücretsiz olarak “iTunes” yazılımı aracılığıyla temin edilebilmesi ve Turkcell’in bu yöndeki çalışmalarıyla da önde olması, alıcıya güven veriyor.

Kampanya içeriği olarak da, son derece avantajlı olması alıcın dikkatini çekiyor. Günümüzde internetin her an erişilebilir olması büyük önem taşımakta ve Turkcell kampanyasında  mesaj , konuşma ve internet paketleriyle kullanıcının ihtiyaçlarına karşılık veriyor.

Detaylı bilgi için; http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iphone4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder