9 Ekim 2010 Cumartesi

Kahve Dünyası “İstanbul 2010” Çikolataları


Dünya çapında ambalaj tasarımı alanında en saygıdeğer ödüller arasında yer alan ve tamamen ambalaj tasarımı alanında ilk ve tek uluslararası tasarım yarışması olan Pentawards; içicek, gıda, kişisel bakım, lüks tüketim ve diğer sektörler olarak 5 farklı kategoride düzenleniyor. Dünya markalarının tasarımlarının yarıştığı Pentawards 2010'a 39 ülkeden 854 tasarım katıldı.

30 Eylül'de Şangay'da gerçekleştirilen ödül töreni kazananların açıklandığı yarışmada ambalaj tasarımları ile ödül alan markalar arasında ;içecek, kişisel bakım, gıda ve lüks tüketim ürünleri alanlarının liderleri bulunuyordu.

Pentawards 2010'da Kahve Dünyası grafik tasarım danışmanı Bülent Erkmen'in tasarımı olan Kahve Dünyası İstanbul 2010 Tablet Çikolatası Paketleri ; yaratıcılık, fonksiyonellik ve tasarım kalitesi kriterleri ile Pentawards Bronz ödülüne layık görüldü.

Kahve Dünyası'nın İstanbul 2010 koleksiyonuna İstanbul'un kültür ve sanat serüvenini ilham veren ve keşfedilmesi gereken bir labirent metaforuyla yansıtan grafik tasarımcı Bülent Erkmen yönetimindeki BEK Tasarım, 2009 yılından bu yana Kahve Dünyası'nın kutusundan posterine , vitrinden görsel düzenlemelere rengarenk bir dünya kurmuş durumda.

2 yorum: