23 Ekim 2010 Cumartesi

Arbella'dan Dünya Makarna Günü Kutlaması

Türkiye’nin genç ve yenilikçi markası Arbella “25 Ekim Dünya Makarna Günü”nü çeşitli etkinlikler düzenleyerek kutluyor. Bu kapsamda makarna ile ilgili bilinen klişeleri değiştirmeyi amaçlayan Arbella 23-24-25 Ekim tarihlerinde Cevahir ve Forum Alışveriş Merkezlerinde renkli etkinlikler düzenliyor. Alışveriş Merkezlerinde kurulacak standlarda, makarnalar ve soslarla ilgili bilgiler aktarılacak, sunumlar, sohbetler ve eğlenceli oyunlar gerçekleştirilecektir.

Makarna ile ilgili bilinenleri “süzgeçten geçirerek” bu keyifli gıdanın özelliklerinin ve lezzetinin paylaşılacağı etkinliklerde Arbella’nın zengin makarna çeşitleri ile makarna pişirmenin püf noktaları konuşulacak, makarnalar tadılacaktır. Ayrıca, makarnanın sanıldığı gibi şişmanlatmadığı ve besin değerinin yüksek olduğu gibi bilgilerin altı çizilecektir.

Tüm dünyada makarna severler tarafından kutlanılan “25 Ekim Dünya Makarna Günü”nde Arbella’nın böyle bir etkinlik düzenleyecek olması markaya birçok fayda sağlayacaktır. Arbella, kurulan standlarda özel soslarla hazırlanmış makarnalarını herkesin beğenisine sunma imkanı yakalayacak ve makarna hakkında bilinen yanlışları düzeltme şansı elde edecektir. Günün anlamına uygun bu etkinlik bana göre markanın tanınırlığının artmasını ve müşteri kitlesi genişlemesini sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder