23 Ekim 2010 Cumartesi

Ford Options; İnanması zor, ödemesi kolay!





Kampanyanın adında da olduğu gibi, Ford bu kampanyasında alıcıya bir çok seçenek sunuyor. Şu sıralar reklamlarında ise, bu kampanyanın üzerinde yoğunlaşıyorlar. Peki nedir bu Ford Options? Standart krediye göre çok daha düşük taksitlerle aracınızı en geç 3 yılda bir yenileme olanağı sunuyorlar. Bu sayede sürekli Ford sahibi oluyorsunuz. Rahat rahat ödedim, yine öderim diyorsunuz. Ford Options şöle işliyor, almaya karar verdiğiniz aracın %30’unu peşin olarak ödedikten sonra kalan tutarın %35’ini aylık düşük taksitlerle ödüyorsunuz. Geriye kalan %35’lik tutarı öderken ise Ford Options’ın 3 opsiyonundan birini seçerek; dilenirse kullandıktan sonra araç satın alınabiliyor, kulanmaya devam edilebiliyor veya iade edilebiliyor.  
İşte Ford Options’ın 3 farklı opsiyonu;
Birinci Opsiyon, araç 3 yıl kullanılıyor ve son %35’lik kısım geldiğinde ise yetkili satıcıyla takas edilebiliyor. Böylece aracınızı 3 yılda bir yenileme fırsatı buluyorsunuz. Son ödemeyi yapmadan yeni bir Ford’a sahip oluyorsunuz.
İkinci opsiyon, aracı kullanılmaya devam edilebilir. Son ödemeyi yapıp aracın sahibi olunabilir. Bu seçenek ise çoğu kişinin araç alırken uyguladığı bir sistem.
Üçüncü opsiyon ise son ödemeyi yapmadan aracın iadesi yapılabilir.
Bu reklam kampanyası bir çok yerde karşımıza çıkıyor, ve iyi bir reklam stratejisi kullanıyorlar. Bunlardan ilk göze çarpan, orta üst sınafa hitap eden mondeo modelini, alıcıyı çok fazla zorlanmadan orta kesiminde alabileceğini, açık bir dille söylemeseler de buna dikkat çekiyorlar. Bir diğer göze çarpan konu ise, reklam filminin seslendirmesini  Türkiye’de güven verici bir sesi olan Selçuk Yöntem tarafından seslendiriliyor olması.İlk bakışta kafa karıştırıcı olan veya yüzde hesaplamalarında zayıf olan kişiler için, doğru seçilmiş bir ses olduğunu düşünüyorum.

Detaylı bili için; www.ford.com.tr/fordoptions


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder