31 Ekim 2010 Pazar

Kangoo Düğünde



 Televizyonda çoğumuz izliyoruzdur eminim, Yeni Kangoo’nun reklamını. Ben açıkçası çok eğlenceli buluyorum. Klasikleşmiş ‘aile otomobili’ reklamlarından farklı bir anlatımı var reklam filminin. İlk ve ikinci reklam filmi, izleyicinin reklam boyunca gülmesini sağlıyor. İzlerken tebessüm eksik olmuyor izleyicinin yüzünden, başarılı bir çekim olmuş. Reklam hem bilgi aktarıyor hem de sıkıcı reklamlar ile arasına fark koyuyor. Reklamın içeriğine bakarsak, bence gelin unsurunun seçilmiş olması çok yaratıcı. Bütün sorunlar onda barınıyor bu filmde. Gelinin saçı, gelinliğin büyüklüğü ile arabanın yüksekliği ve genişliğini birleştirmişler. Gelinin kaprislerini unutmamışlar tabi. Klimanın etkisi vs… İnce detayları gelinden yola çıkarak tüketicinin ilgisini çekmeyi başarmıştır bence.

Ayrıca geçenlerde bir internet sitesinde “Kangoo Düğünde” diye bir yarışma olduğunu gördüm. Yarışma evlilik sürecinde olanları ilgilendiriyor.
Yarışmanın detaylı bilgilerini şu şekilde sıralayabiliriz;

1-Siteye Girince davetiye oluştur butonuna tıklayın
2-kangodugunde. com’a facebook hesabınızdan bağlanın
3-Sizin veya müstakbel eşinizin ad, soyad ve fotoğrafını ekledikten sonra düğününüzün tarih, saat, adres bilgisini girin sayfanıza gelen ziyaretçilerinize notunuzu oluşturun.
4-Fotoğrafınızı, gelin-damat şablonuna yerleştirdikten sonra davetiyenizi son kez inceleyin ve sisteme kaydedin.
5-davetiye sayfanızın adresi iletilecek ve aynı anda facebook duvarınıza kangoo düğün davetiyenizin bilgisi eklenecektir. Bu sayede tüm facebook arkadaşlarınız davetiyenizi görebilecektir.
6-Yarışmanın asıl amacı davetiyenize çok ziyaretçi toplayıp bu ziyaretçilerden altın toplamak
7-Yarışma 18 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında sürecek.

Hediyeler ise; 1 adet Kangoo dolusu çeyiz, 1 adet Kangoo düğün orkestrası, 1 adet Kangoo'lu düğün konvoyu.
Reklam filminin ardından böyle bir yarışmanın düzenlenmesi oldukça iyi olmuş. Kulaktan kulağa, görsel yollar ile duyulabilir. Eğer etrafınızda evlenecek çift varsa bu yarışmadan onlara bahsede bilirsiniz.


Reklam Filmi,



Yeni Renault Kangoo from Renault Turkey on Vimeo.

Reklam Filminin Kamera Arkası,



Renault Kangoo Kamera Arkası from Renault Turkey on Vimeo.



Kaynak,
 http://www.firsatvitrini.com/dugun-hediyeniz-renault-kangoodan.html

1 yorum:

  1. gerçekten de çok eglenceli bir reklam. ayrıca bütün mimikler çok başarılı Ç)

    YanıtlaSil