9 Ekim 2010 Cumartesi

Vodafone, ''Memnun Kalmazsanız Paranız İade'' Kampanyası...



Şafak Sezer ve Orhan Gencebay’ın oynadığı reklam filmi, bu kez farklı bir kampanya ile karşımıza çıkıyor.
Kampanyanın içeriği şu şekilde:  Vodafone, ''Memnun Kalmazsanız Paranız İade'' kampanyası kapsamında numarasını ilk kez Vodafone'a taşıyan faturalı hat sahiplerine, 1 aylık deneme süresi sonunda memnun kalınmaması durumunda bir aylık konuşma bedelini iade edilecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray gerçekleşen basın toplantısında, Türkiye'de müşterileri tarafından en çok tavsiye edilen mobil iletişim şirketinin Vodafone olmasının, abonelerin de kapsama kalitesinden ne kadar memnun olduklarını ortaya koyduğunu bildirdi.
Vodafone Türkiye Servis Güvencesi ve Network Operasyonları Bölüm Başkanı Wolfgang Wemhoff ise Vodafone'un Türkiye'de altyapısı ve hizmet kalitesiyle ilgili olarak, Vodafone'un şebeke optimizasyonu ve yönetiminde önde gelen operatör olduğunu, şebekelerini izlemek ve müşteri deneyimini ölçmek için son derece ileri teknolojili araç ve yöntemler kullandıklarını belirtti.

Bu kampanya diğer kampanyalara göre daha çok tercih edilebilir. Gerek reklam filmi gerek gazete ve billboardlar da ki kampanya tanıtımları sayesinde insanlar 1 aylık deneme kampanyasında hem karşı operatörü tanımış olurlar hemde kullandıkları operatörle kıyaslama imkanı bulmuş olurlar.

DETAYLI BİLGİ İÇİN:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder