19 Aralık 2010 Pazar

Panasonic 3D Dünyası Tüketicileri 3 Boyuta Taşıyor





Dünyada teknolojinin hızına hiçbir sektör yetişememektedir. Teknolojinin ilerlemesi inanılmaz bir biçimde sürmektedir. Telefon, bilgisayar, internet derken artık ileri teknoloji dönemine girmiş bulunmaktayız. Mesela izlediğimiz filmleri 2 boyutlu izlerken artık filmler 3 boyutlu teknolojiye geçmeye çalışıyorlar ve insanlar daha çok 3 boyutlu filmleri tercih etmeye başlamışlardır. Bunun da ilk adımını dünyaca ünlü Panasonic markası atmış bulunmaktadır. Panasonic sinemalardaki teknolojiyi eve taşımaya çalışıyor. Ele aldığı ürünler ise televizyon, video oynatıcı ve fotoğraf makinesidir. Bu ürünleri 3 boyutlu teknolojiyle müşterilerine sunmaya başlamışlardır. Ayrıca iş dünyası içinde 152inçlik büyük bir plazma üretimiyle sektördeki tüm rakiplerini geçmeye çalışıyorlar.

Panasonic, 3D kamera ve fotoğraf makinesiyle diğer rakiplerinin yapamadığı ürünleri yaparak müşterinin isteklerini karşılamaya çalışıyorlar. Ürünlerden biri olan 3D video kamera piyasada satılmaya başlamıştır. Bu ürünün fiyatı ise 3.999 TL olarak belirlenmiştir.

Şirket aynı zamanda son teknolojilerden biri olan Blue-Ray disk oynatıcıyı da Hollywood’daki laboratuarlarında deneyerek üretiyorlar. Bu laboratuar ise dünyada tek ve ilk açılmış bir laboratuardır. Panasonic markası için çok önemli bir üstünlük belirtisi olarak göze çarpıyor.

3D teknolojisinden insanların yararlanabilmesi için gözlükte yapılması gerekiyor ve şirket bunu da düşünmüş. Panasonic ürettiği bu gözlük sayesinde müşterilerinin tüm ürünlerden %100 kapasiteyle faydalanmasını sağlıyor. Bu ürünün en büyük özelliği ise pili olmamasına rağmen şarj edilebilir özellikte olması ve müşterilerin şarjı dolu gözlüğü 30 saat boyunca kullanabilme imkanı vermesi çok dikkat çekici bir olay olarak göz çarpıyor.

Panasonic teknolojiyi yakından takip ederek hatta teknolojiyi yükselterek müşterilerine daha çok seçenek ve daha üstün özellikler sunuyor. Şuanda İstanbul’da iki alışveriş merkezinde bu ürünlerini sergileyerek ürün tanıtımı yapmaktadırlar. Bu ürünlerle ilgilenen kişiler Kanyon ve İçerenköy Carrefour’da bu ürünlere yakından bakıp test edebilirler. Ayrıca ürünler için daha detaylı bilgiye www.3ddene.com ve www.panasonic.com.tr adreslerinden ulaşabiliriz.







2 yorum:

  1. NO COPY-PASTE lütfen.
    yeniden yaz. kendi kelimelerinle.

    YanıtlaSil
  2. Hocam düzelttim ve kendi cümlelerimle yazdım. Teşekkürler=)

    YanıtlaSil