19 Aralık 2010 Pazar

AySonu Hesabınız ile daha fazla paranız var!

Hesabınızda Para mı bitti? Nakit ihtiyacınız mı var?

Finansbank'tan AySonu Hesabı

Kira, okul taksiti, fatura ödemeleriniz veya başka ihtiyaçlarınız için acil nakde sıkıştınız. Nakit ihtiyacınız var ama hesabınızda para yok! Üzülmeyin Finansbank yine yanınızda.

AySonu Hesabınızla kredinizi cebinizde taşıyorsunuz.

AySonu Hesabı ile daha fazla paranız var: AySonu Hesabı, nakit ihtiyaçlarınız için size özel belirlenmiş bir limittir. Her nakit ihtiyacınızda kredi başvurusu yapmanıza, kredi prosedürlerinden geçmenize gerek kalmaz. Size hesabınızda para olmasa bile para çekmenin rahatlığını sağlar.

AySonu Hesabınız sayesinde hesabınızda para olmasa bile ödeme yapmanın rahatlığını yaşarsınız.

Yurtiçinde ve Yurtdışındaki Tüm Nakit İhtiyaçlarınızda: Günün her saatinde, yurtiçinde Nakit24'lerden, Tek Nokta ATM'lerinden* ya da yurtdışında iseniz Maestro/Cirrus ve Electron/Plus amblemi taşıyan tüm ATM'lerden para çekebilir, Nakit24'lerden geri ödeme yapabilirsiniz.

*Finansbank dışındaki Tek Nokta ATM'lerinden CardFinans Nakit kartınız ile yapacağınız Bakiye Görüntüleme işlemlerinden BSMV dahil 0,50 TL, Para Çekme işlemlerinden %1+2 TL (min 3 TL, BSMV hariç) komisyon bankamızca, hesabınızdan tahsil edilecektir.

Tek Nokta ATM'leri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

2 yorum:

  1. Bu yeni kampanya, paranız olmasa bile hiçbir zaman zorda kalmamanızı sağlamak, hiçbir zaman parasız kalmamanızı sağlamak için düzenlendiğinden iyidir.

    YanıtlaSil
  2. sevgin,
    bir kez daha söylüyorum : "copy-paste" ISTEMIYORUM.
    Olay kendince yorumları içinde yedirerek yeniden yaz...

    YanıtlaSil