28 Kasım 2010 Pazar

Türk Telekom'dan Sağlık Hizmeti




 
Türk Telekom, "Ev gibisi yok" sloganı altında yapmış olduğu kampanyalara bir yenisini daha ekledi. "Acıbadem Mobil Acil Sağlık Paketi" hizmetini ev telefonlarından sunuyor. Piyasa değeri 400 tl olan bu paket, Türk Telekom tarafından sadece tüm vergiler dahil 5 tl karşılığında sunuluyor. Bu paketten bireysel müşteriler ve ailelerden 3 üye olmak üzere toplam 4 kişi yaralanabiliyor. Bu paket kapsamında insanlar, ev telefonları aracılığıyla 7 gün 24 saat hizmete açık olan bu paketten yaralanabiliyor ve sağlıkla ilgili birçok sorularının cevaplarını Acıbadem Hastanesi'nin denetyimli doktorlarından alabiliyorlar. Ayrıca bu hizmet kapsamında nöbetçi eczanelere de ulaşılabiliyor. Bir yıl boyunca da ambulans, yoğun bakım ve operasyonlarda kullanılan ilaçlar ücretsiz olarak sunuluyor. Bu paketten yaralanmak için Türk Telekom müşterisi olmak yeterli.

Görüldüğü gibi Türk Telekom, yeniliklere hız kesmeden devam ediyor. Bence Türk Telekom pazarda farkındalık yaratmayı iyi biliyor. İnsanlara öyle güzel ve yararlı fırsatlar sunuyor ki insanlar tarafından çok sevilmeyi başarııyor. Türk Telekom'un, bu sunmuş olduğu sağlık hizmetiyle de insanların ilgisini büyük ölçüde çekeceği kesin.

2 yorum:

  1. Burcu, bu işin gençlerle ne ilgisi var ?

    YanıtlaSil
  2. Türk Telekom, yenilikçi gibi görünen fikirler üretip üniversite öğrencilerinin çoğunun evlerine girmeyi başarsa da yaşanan kesinti problemleri ve sorunlu iletişim kanalları yüzünden çokça kaçılan internet servisi sağlayıcılarından bir tanesi. İnsanlar ilk olarak internet hizmeti almak için TT'yi seçse de yaşadıkları sorunlar yüzünden işbirliği içine girdiği oluşumları incelemeyi istemiyorlar bile.

    YanıtlaSil