28 Kasım 2010 Pazar

Sudan Ne Çıksa Beğenirsin?


Türkiye’nin AB standartlarına uygun ilk doğal mineralli suyu olan SAKA SU birbirinden farklı yüzlerce hediye dağıtıyor. Saka damacanalarındaki turuncu kapakların altında bulunan şifreyi www.saka.com.tr adresi üzerinden gönderen herkes çekilişe katılıp hediye kazanma şansı yakalamış oluyor. 2011 Dacia Duster SUV, Samsung led tv, Canon full hd video kamera, Exper laptop, Canon fotoğraf makinesi gibi hediyelerin dağıtılacağı kampanya 20/ 09 /2010- 20/ 12/ 2010 tarihleri arasında tüm Türkiye genelinde geçerlidir.
Saka Su firmasının böyle bir strateji uygulaması hem markanın bilinirliğini hem de satışların artmasını sağlayacaktır. Tüketiciler, hediye kazanma imkanı verdiğinden dolayı diğer su markalarının yerine Saka Su’yu daha fazla tercih edebilirler.

2 yorum:

  1. Ezgi, peki bu iş neden seni bir genç olarak ilgilendiriyor ?

    YanıtlaSil
  2. Bu kampanya sayesinde ilgimi çeken Saka'nın Türkiye'deki ph değeri en yüksek olan su olduğunu öğrenmem ve araba, laptop, fotoğraf makinesi gibi hediyeleri kazanma şansı verdirmesi bir genç olarak ilgimi çekmektedir. Çünkü sağlıklı su içmek ve bu tükettiğim sudan dolayı hediye bile kazanabilecek olmam bana çekici gelmektedir.

    YanıtlaSil