13 Kasım 2010 Cumartesi

ALIŞVERİŞ AVEA’LIYA GÜZEL


Avea, kullanıcılarına binlerce noktada görülmemiş fırsatlar sunuyor. Beyaz eşya, seyahat, giyim, gıda, teknoloji, finans, sağlık… gibi birçok alanda indirim kampanyasından faydalanmak için tek yapmanız gereken SMS göndererek indirim şifrenizi almak. Kampanya 10 Kasım- 31 Aralık 2010 tarihine kadar geçerli olacaktır. Bu kampanya ile Arçelik, Boyner, Atlas Jet, Ets Tur, Altınbaş, Exper gibi markalardan % 50 ‘ye yakın indirim kazanacağınız gibi Pizza Hut ve KFC’den özel indirimli Avea menüleri bulabilirsiniz.


Avea anlaşma yaptığı birçok firmayla kullanıcılarına bir anlamda sürpriz yapmıştır. Avea hat sahipleri alışveriş yaparken öncelikli olarak bu markaları tercih edebilirler. Milyonlarca Avea kullanıcılarının yararlanabileceği bu kampanya sayesinde diğer operatör müşterilerileri hatlarını Avea’ya taşıyabilirler. Böylece hem kampanyaya katılan markaların müşteri sayıları hem de Avea’nın kullanıcıları artacaktır.

2 yorum:

  1. Peki bu uygulama Turkcell yıllarca yapmıyor mu ?

    YanıtlaSil
  2. Bu tip uygulamanın Türkiye'deki öncüsü zaten Turkcell ancak bir Avea kullanıcısı olarak Turkcell'in yaptığı bu uygulamalardan hiç bir zaman yararlanamadım. Bu yüzden Avea'nın yemek, seyahat, tekstil alanındaki firmalarla anlaşmış olması biz Avea kullanıcılarının yüzünü güldürmüştür.Ve alışveriş artık Avea'lıya da güzel olmaya başlamıştır.:)

    YanıtlaSil