28 Kasım 2010 Pazar

Diş beyazlatma ipi ve kalemi.....Hollywood Smiles




Hollywood Yıldızlarının sahne arkasındaki sihirli diş beyazlatma kalemidir. % 22 Karbamit Peroksit ile en yüksek beyazlatma gücüne sahiptir. Teknolojisi kullanımı çok kolay olan bir teknolojidir.
Hollywood Smiles Diş Beyazlatma Kalemi kullanılmaya başlandığı ilk günden itibaren etkisini göstermeye başlar. Diş beyazlatma kaleminden tam etkiyi alabilmek için 4 hafta boyunca kullanmanız gerekir. Bu dört haftalık süre sonrasında sağlamış olduğunuz diş beyazlığınız 1 yıl boyunca kalıcı olacaktır.

Hollywood Smiles diş beyazlatma kalemi Avrupada ve Amerikada çok yaygın olarak kullanılan ve sonuçları kanıtlanmış bir diş beyazlatma kalemidir.






Ben bu tarz beyazlatma sağlıklı bulmuyorum.Maliyet açısından daha avantajlı olabilir ama hiçbir beyazlatma doktorun ki kadar sağlıklı olamaz.Gerçi beyazlatma işlemi genel olarak sağlıksız.Ben bu tarz yöntemleri kullanmıyorum düzenli olarak dişler fırçalandığında dişler sağlıklı oluyor.







2 yorum:

  1. Senin yöntem sağlıklı kesin.
    ilk haberi nereden buluduğuna dair atıf yapar misin ?

    YanıtlaSil
  2. www.dis-beyazlatma-kalemi.org sitesinden sadece 39 TL karşılığında ve kapıda ödeme imkanı ile diş beyazlatma kalemi siparişi verebilirsiniz.

    YanıtlaSil