5 Kasım 2010 Cuma

Kasım Ayında, Chicco Mağazalarında Çok Özel Bir Kampanya Başladı.

2005 yılından beri Avrupa'da birçok tüketici dergisi tarafından yılın ürünü seçilen Polly Mama Sandalyesi ülkemizde de annelerin en büyük yardımcısı.

6 aydan itibaren bebeğinize yemek saatlerinde eşlik eden Polly, 1 yaşından itibaren farklı yüksekliklere
ayarlanabilmesiyle masa sandalyesi olarakkullanılarak bebeğin ailesiyle masada yemek yemesine olanak tanıyor.

Chicco Mağazalar'ında birçok güzel ve farklıdeseniyle annelerin favorisi olan Polly Mama Sandalyesi alan herkese kanarya pilot çıngırak hediye edilecek. Mama sandalyeleri için özel olarak geliştirilen bu sevimli çıngırağa; Chicco Baby Card'ı olan bütün anneler sahip olabiliyor. Chicco Baby Card'ı almak çok kolay. Mağazalarda kısabir form doldurtuktan sonra kartınızı alıp hemen fırsatlardan yararlanmaya başlayabiliyorsunuz.

Hem mama sandalyesi hem de çıngırağı ile bebeğinizin yemek saatlerinin çok dahaeğlenceli geçmesini istiyorsanız Chicco mağazalarına mutlaka uğrayın… Kampanya stoklarla sınırlı olduğu için acele etmek gerektiğini hatırlatalım.

2 yorum:

  1. Bu tarz birden fazla fonksiyonu olan eşyaların gerçekten yararlı olduğuna inanıyorum, özellikle bebeklerin hızlı büyümesini göz önünde bulundurursak tam anlamıyla kullanışlı bir ürün olduğu düşünülebiliriz. Tabii ki yanında verilen küçük bir hediye de olsa bebek için mutluluk kaynağı olduğunu unutmamak gerekir..

    YanıtlaSil
  2. Metin, copy-paste istemiyorum. sıfırdan kendi bakış acıyla yaz veya kaldıracağım yazıyı.

    YanıtlaSil