8 Mart 2010 Pazartesi

Turkcell Kampanya


Turkcell bu reklam kampanyasında iki konu üzerinde durmaktadır,
ilki gençken yapılacak 100 şey, bu slogan altında gençlere gönderme yapan Turkcell, 46. madde arkadaşlarına doğru yolu göster diyor ve yeni kampanyasınıda açıklıyor. Yeni kampanyasa renklamda genç arkadaşlar konuşurken, 15 dk. sını 2 kontöre konuşabiliceğini açıklayarak doğru yolda olmasını öneriyor, kampanyadan kampanya geçme Genç turkcelli olmak yeterlidir e vurgu yapılıyor.
Gençturkcell kullananlar ayda 150 kontor yükleyerek, bu kampanyadan yararlanabiliyor ve facebooka da girebiliyorlar. Gençturkcell'e kayıt olmanın tek şartı 25 yaş altında olmanız gerekmektedir.

Neden bu reklam kampanyasını seçtim ?
Reklam kampanyasının seçmenin öncellikli nedeni gençleri ilgilendiriyor olması, günümüzde hemen hemen çoğu gencin cep telefonu var, öğrenci ve çalışmayan kesim gençler tabiki konuşurken kontor hesabını çok fazla yapmaktadır, ve Turkcell'de tam bunun üzerinde durmuş parmak hesabına gerek yok ayda 150 kontore istediğiniz kadar konuşun diyor ve günümüzün çılgınlıpı olan facebook'a da ücretsiz giriş sağlıyor. bu reklam kampanyasının gençleri ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

Reklamı izlemek isterseniz linke tıklayınız,
http://www.youtube.com/watch?v=EU0cQBw6ZxU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder