9 Mart 2010 Salı

REGAL “ Hayatınızı Değiştirebilir”

Regal, TV,radyo ve yazılı basında çıkan son reklamında, Kerem adlı bir gencin çamaşır makinesi almaya Regal mağazasına gitmesinden sonra başına glen olayları absürd ve kısa bir film tadında ele alıyor.

Mağazaya giden Kerem tahmin ettiğinden daha az bir fiyata çamaşır makinesine sahip olur ve arta kalanıyla kendine bir gitar alır. Burada Regal’in gençlerin bütçesine uygun bir ürün olduğunu anlıyoruz. Sonrasında olaylar gelişir, Kerem ünlü olur ve görürüz ki, artık ünlü ve varlıklı olan Kerem halen evinde Regal marka ürünler kullanmaktadır, çünkü Regal’in fiyatları hem uygundur, hem de varlıklı kesim tarafından tercih edilecek kadar kalitelidir de.

Çekimlerse tam gençlerin enerjisini yansıtan bir şekilde oldukça hareketli, Cem Ceminay’ın seslendirmesi ise (özellikle radyo reklamlarında oldukça dikkat çekici olmasını sağlamış) artı bir canlılık katmış.

Reklamı başarılı bulduk çünkü bugüne kadar TV reklamlarında gençlere yönelik olarak daha çok ev elektroniği, taşınabilir elektronik cihazlar üzerine reklam görmüştük. Türk reklamlarında bekar bir gencin kendi evine beyaz eşya almaya gitmesi pek de rastlanan bir konu değildi. Hem farklı hem de hedef kitleye ulaşan bir reklam olduğunu düşünüyoruz.

Reklam filmine Regal'in sitesinden ulaşabilirsiniz : www.regal-tr.com

Aslı Deniz & Didem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder