16 Nisan 2010 Cuma

Genç Yetenekler Ortaya Çıksın


Vodafone, gençlere mobil teknolojiler konusunda kendini gösterme fırsatı veriyor. Webşın 5.0′a geliştirilecek uygulamalar ile çeşitli ödüllere sahip olabileceksiniz.
Mobil uygulama geliştirmek isteyen gençlere Vodafone’dan fırsat! Firma, Webşın’ın 5.0 sürümü için fırsatlarla dolu bir Widget Geliştirme Yarışması düzenliyor.
Vodafone abonelerine özel olarak geliştirilen ve cep telefonuyla internette kolayca gezinmek için kullanılan Webşın üzerinde çalışacak Widget’ları (minik uygulama) geliştiren gençleri çeşitli ödüller bekliyor. Vodafone Türkiye, yarışma kapsamında ilk 3 sırayı kazananları Vodafone Türkiye’de staj yapma fırsatını sunacak.Finale kalan ilk 10 Widget’ı geliştiren yarışmacılara Acer dizüstü bilgisayar, kısa listeye kalan diğer 10 Widget’ı geliştiren yarışmacıya ise Nokia N97 akıllı telefon hediye edilecek. Yazılım becerilerini sergilemek ve sektörel alanda kendilerini göstermek isteyen gençlerin yarışmaya kayıt olmak ve bilgi almak için 24 Mart’a kadar http://www.simdiseninsiran.com/ adresini ziyaret etmeleri ve yönergeleri izleyerek, geliştirdikleri Widget’ları yüklemeleri yeterli.


Widget’lar Opera Mini’yle Tüm Dünyaya Dağılacak!

Oyun, bilgi,eğlence, müzik, e-kitap, sosyal topluluklar, spor ve Mashups (hibrid web uygulaması) kategorilerinin yer aldığı yarışma sonunda kategori birincisi Widget’lar Vodafone Türkiye’nin dağıtacağı Webşın 5.0′a ve dünya çapında Opera Mini 5.0′a entegre edilecek. Webşın/Opera Mini 5.0′ın 31 Mart’ta yapılacak dünya lansmanında da dereceye giren Widget’lar Türkiye adına sergilenecek





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder